kvelden@ifi byr på konsert, mingling og fest.
 

På kvelden@ifi får studenter og bedrifter muligheten til å bli bedre kjent, samt å nyte en kveld med god underholdning fra blant annet artister og komikere. En ypperlig mulighet for å skape et større nettverk for studenter, og for bedrifter å bli bedre kjent på IFI.

Årets Lineup

zahid.jpg

zAHID ALI

For mange kjent som en morsom mann, skal Zahid Ali i år åpne kvelden@ifi med standup samt være kveldens konferansier. Tidligere har han vært med på Rikets Røst og Nissene på låven og vært standup-komiker siden 1999.

zalo.jpg

SEBASTIAN ZALO 

Rapperen fra Horten har virkelig gjort seg bemerket i det norske hip-hip miljøet, blant annet i sine samarbeid med Yung Smul. Han spilte i år på Slottsfjell der P3 musikk skriver at han sørget for at stemninga var vill. I 2018 ga han ut mixtapen På Høytid Med Lavkultur.

lucy2.jpg

LUCY SWANN

Lucy Swann har et bredt repertoar som både vokalist, musiker og komponist. Hennes nyeste album Blue, Indigo, Violet and Death kom ut i 2018 og ble av Aftenposten kalt «en eksentrisk pop-perle». Swann har et særegent preg i det store poplandskapet og vil være et frisk pust av pop på kvelden@ifi.