ettermiddaginva.png

ettermiddagen@ifi

Egwene Tegelaár Bedriftsansvarlig
bedrift@dagenatifi.no
 

Onsdag 9. mai 2018 har vi gleden av å invitere deres bedrift til å delta på ettermiddugen@ifi. Dette er en mindre karrieredag på UiO’s Institutt for Informatikk med økt fokus på kontakten mellom bedrifter og studenter. Som følger av dette har vi et lavere antall standplasser enn på høstens arrangement dagen@ifi, og strandområdet er åpent noe kortere fra ca. klokken 12.00 - 16.00. 

Hva er ettermiddagen@ifi?

Ettermiddagen@ifi er et studentdrevet arrangement for å sette deres bedrift i kontakt med IT-studenter ved Universitetet i Oslo. Dette er et arrangement med rundt 10 deltakende bedrifter, foredrag, matservering og underholdning på kveldstid. 

Standpakke

  • Standplass med bord og to barkrakker
  • Strøm
  • Tilgang på trådløst internett
  • Logo promotert på alt av materiell for ettermiddagen@ifi
  • Kontakt med studentene gjennom dagen og kvelden

Foredrag

På ettermiddagen@ifi vil det være mulighet for å holde spennende faglige foredrag eller lyntaler, dersom dette kunne vært noe for deres bedrift send gjerne inn forslag til faglig@dagenatifi.no. Vi kan ikke garantere at alle får plass på foredragsplanen, men vi vil gjøre vårt beste. 

Frist og pris

Frist for påmelding til ettermiddagen@ifi er 11. april, med forbehold om at det kan bli fullt før denne datoen. Prisen for deltakelse er 12.500,- eks MVA.

Påmelding gjøres gjennom denne linken

NB! Det har vært stor etterspørsel på ettermiddagen@ifi i år, derfor ble vi fullbooket 15.02.2018. Vi ser på muligheter for utvidelse, derfor vil vi operere med en venteliste  på dette arrangementet. Fyll ut påmelding som vanlig, og vi vil ta kontakt dersom dere får plass. 

 

 

Påmeldingsfrist: 11.04.18

Pris:
12.500,-
ekskludert mva.

I år inngår ettermiddagen@ifi i hovedsponsorpakken for vårt hovedarrangement, dagen@ifi, som arrangeres 28.09.18. Merk at frist for hovedsponsor er 14. mars