Meld deg på her.

 

HVORFOR SKAL DU MELDE DEG PÅ?

dagen@ifi ville ikke ha blitt til uten innsatsen fra dedikerte frivillige, og nå kan også DU bli med i dette fellesskapet! På dagen@ifi kan du bidra med rigging av utstyr, være bartender, hjelpe til under konkurranser, og mye annet. Høres dette spennende ut? Bli med som funksjonær på dagen@ifi!

Så, hva får du ut av å være funksjonær på dagen?

  • Først og fremst kommer det til å bli en spennende og lærerik opplevelse; kanskje får du en ny venn eller ti også?
  • Du vil få pynte litt på CV’n med jobbattest etter velutført vakt.
  • Flott og innholdsrik funkpakke.
  • I tillegg til dette får du en invitasjon til en funksjonærfest, hvor du får muligheten til å sosialisere med de andre funkene, mens du får mat og drikke på vår regning!

 

Her er en liten oversikt over hvilke jobber du kan ha under arrangementet:

RIGGING

Det blir rigging av ulikt utstyr gjennom hele dagen, men hovedansvaret til denne gruppen vil være å rigge opp og ned. Å rigge opp innebærer å rydde klart alle rom og områder som skal brukes, henge opp plakater og informasjonskart, osv. Dette skjer dagen før arrangementet, evt. før åpning samme dag. Når dagen er over skal Ole-Johan Dahls hus forvandles tilbake til et undervisningsbygg. Å rigge ned innebærer derfor ikke bare å ta ned alt utstyr, men også å samle søppel og koste gulv. På denne vakten vil det bli servert mat, og det blir gratis hjemkjøring etter endt vakt.

BAR OG VERTSKAP

På kvelden@ifi vil det være salg av alkohol på flere ulike steder i bygget. Å være bartender er en sosial, men til tider krevende jobb. Opplæring vil bli gitt, så dette er en gøy og nyttig erfaring å ta med seg!
Det er også viktig at alle som oppholder seg på skjenkeområdet er over 18 år (noen steder 20 år), og at gjestene ikke blir for fulle. Som vertskap hjelper du barene med dette, og passer på at alkoholen holder seg innenfor skjenkeområdet.

MATSERVERING

Gjennom dagen@ifi vil det bli servering av gratis mat. Her trenger vi deg til å sørge for at maten alltid står klar presis, at det blir fylt på underveis, og at det ryddes opp i etterkant. Denne gruppen har også ansvar for å tømme søppel før vaktens slutt.

SERVICE

For at både studenter og bedrifter skal få en god opplevelse gjennom hele dagen skal det alltid være funksjonærer tilstede. På dagen vil dette innebære oppfølging av bedrifter på stand og foredrag, eller å være vakt i rommene med spill og konkurranser. På kvelden vil det være oppgaver som oppfølging av band og artister. Spesifiser gjerne om du ønsker å være vakt på stand, foredrag, spill(playstation ol.) og konkurranser, eller kveldsunderholdning.

SPILLFUNK

Under dagen@ifi kommer vi til å ha spillkonkurranser, som f. eks. Mario Kart og bordtennis, og til dette trenger vi noen som kan holde oversikt over deltakerene, telle poeng, og sørge for at alt går som det skal gå.
Det er en fordel med teknisk innsikt, men det er ikke et must!